läxor och gästbloggning

Har inte lyckats finna tid till att kunna blogga ännu.. Skolan tar hårdare på mig än vad själv tror! Nu sitter jag och kämpar med min entreprenörsläxa, och jag är så inte på humör just nu!!!
Fattar inte vrf jag har så jäkla svårt med vissa ämnen som typ data och samhäll!! Kanske för att man inte är så intresserad av det??

Ska gästblogga hos  *******s tidningen, men vet inte om jag får avslöja något än.. Så det är ännu en till sak som jag måste fixa med! Tror jag tar mig vatten över huvudet men det här är något jag verkligen vill:)
Ni får se mera av det nästa vecka ^^ Ha de bra alla<3

frisyrvisning :)

3:orna hade frisyrvisning för oss på måndagen:) Dom är jätte duktiga ju :O tog en bild på dom när dom väl stod stilla^^     ( det är dom som står längts bort som är modellerna. några står även lite längre ner )


snyggaste luggflätan??

Hittade en video som bloggaren Linda Blom har lagt ut där hon visar hur hon gör sin enkla snygga fläta i luggen!
Hon är verkligen duktig den tjejen!! Testade flätan på mig själv just nu men den blev inte så fin som hennes:( kanske beror på att jag har jättekort hår och världens kortaste lugg???? ;) skyller på det iallafall, ska nog låta luggen växa ut så jag kan göra flätan snyggare?

Lägger ut videon på henne här:


Första dagen i skolan

Igår så var det första dagen på den nya skolan som jag ska försöka att klara 3 år i ;) Det första jag gör är att gå till fel gata.. sen så skulle jag ta dom 33388899 trapporna till högsta våningen, trodde jag var framme men det visade sig vara första våningen.. kom upp och flåsade som en idiot XD kom naturligtvis sist in till klassrummet! Pinsamt att alla stirrar på en när man kommer XD

glömde att fota när jag väl var där, men hade ju annat att tänka på ;) lägger in en bild på dom fina blocken vi fick istället^^


Liliac almanacka ;)


Hittade den perfekta almanackan på Bokia:D Den är väldigt smidig och så är den ju sjukt snygg;) Lila är min absoluta favoritfärg^^ Har inte hittat en väska som jag fastnat för ännu, men det är väl inte så bråttom.. har massa väskor jag kan använda under tiden jag letar efter en ny:)
Är värsta nervös inför skolstarten XD


Bilder från sm i brukshästar..


JUF hade SM för brukshästar på strömma där pappa arbetar, vi åkte dit och tittade i några timmar:) Nordsvenskar är väl en av dom vackraste hästraser som finns enligt mig:) Ska ta och skaffa mig en sån när jag blir 50;)
Lilla skotte fick följa med dit och kolla på hästarna och dom andra djuren som fanns där, kan ju säga att han sov som en stock när han kom hem^^  Tog inte så många bilder eftersom jag inte ville störa dom som tävlade.. men några blev det iallafall:)
(störande skugga på den sista bilden :@ )


Välja att vara lycklig??

Håller på och läser en bok som heter Att välja glädje! Boken menar asså att du själv väljer hur du vill se på världen och på dig själv.
Ganska så bra bok, men jag känner att jag kan inte tänka positivt hela tiden... Ska iallafall försöka följa några av tipsen den ger:) Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och titta på DR QUINN :)


ZUMBAAAA <3


Snart sticker jag och mamma till stan för att hämta upp fia. Vi ska till sportlife igen och köra ZUMBA :) jätte kul träning men damn vad man svettas och ser vilsen ut XD ska även köpa ny sportväska sen när studiebidraget kommer in på kontot (om hundra år typ).. den jag har nu är en sån man fick från YR eller nåt sånt XD
Nä nu ska jag dra och skaka fett:)<3


Nya köket<3
Håller på och grejjar i det nya köket, som ni ser på bilderna så är det lite småsaker kvar som pappa ska fixa ihop. Listerna och fläkten till spisen är kvar och ett till färglager ska på väggarna^^
Har även varit duktig och dammsugit vardagsrummet:) Men när hundarna kom in 5 min senare så ligger det fler hårtussar på golvet än det var innan jag började XD


Nagelfix<3


Har suttit framför tvn och fixat med naglarna:) satte även dit en liten snödroppe på ena tumnageln, limmet hade torkat i sin tub så jag använde vanligt färglöst lack från depend istället. Det verkar som att det fungerar ganska bra "än så länge iallafall"^^ Nu är det dags för frukost med te och lite  morgonläsning:)


Fashion story is the shit just nu ;)


Har fastnat för appen fashion story, Damn vad man blir beroende:O Har suttit med den flera dagar i sträck! Den är ju inte äns spec. rolig men man kan inte sluta spela ändå XD
Är det någon mer som har fastnat för fashion story?? skulle va kul å lägga till som granne isåfall^^


ett shampoo att älska<3


Jag hittade dessa 2 på maxi för bara 90 spänn. Anledningen att jag ville testa shampoot är för att den är parabenfri, är antagligen lite allergisk mot parabener enligt hudläkaren. Men jag fullkomligt älskar shampoot! Håret blir lagom "rent" och fluffigt, balsamet är jag inte liika förtjust i. Tycker att det känns kletigt i håret efteråt även fast man sköljt ur noga.. men det är ju bara min åsikt^^
Tänker iallafall fortsätta med Tresemmés naturals shampoo:)