brun till mörkbrun



Färgat håret nu:) synd att man har så kort tråkigt slitet hår... försökte även att beställa löshår men det bara krånglar när jag ska betala:S får testa igen imorgon och se om problemet försvunnit då. Swedenhair är väl ända sidan jag har hittat som säljer hår under 45 cm, vill bara få liiiiiite längre hår och ha det mest för att fylla ut håret! vill få det att se naturligt och tjockt ut^^ tjockt och fluffigt ska ett hår vara;)

Bild på det nyfärgade håret kommer inom kort:) om jag kommer ihåg att fota det^^


Löspäls från swedenhair??

Tänkte kanske testa att beställa löspäls från swedenhair nu när dom har sommar rea på 30%?? Vet inte om dom har bra hår.. har blivit besviken på alla ställen jag beställt löshår från så man är ju lite less på all skit som finns!
Väntar bara på ett svar från dom, mejlade tidigare idag och ställde några frågor.
Fick asiatiskt hår en gång när det skulle vara brasilianskt.. de passade verkligen inte mig så den har jag aldrig kunnat använda:(
Det här blir den sista sidan jag beställer från, sen blir det bara från rapunzelofsweden som man vet har bra hår:)

Ska ta och färga håret mörkbrunt nu^^ maxi hade ju såklart inte den färgen jag var sugen på att testa så jag köpte min favvis från nutrisse istället XD

Fin mugg:)


Jag skulle köpa en studentpresent till killen för ett tag sen:) Då köpte jag en sån här mugg fast med hundar på till han. Köpte en med cubcakes till mig själv lite senare ^^ cubcakes är så söta att titta på även fast man inte får sätta tänderna i dom XD Hittade dom på guldfynd men vet inte om dom har några kvar.. hoppas att dom har fler sånna här cubcakeskoppar :D


Hanniz= gottegris??? ööh jaaaa XD



Ja idag gick det väl inte riktigt som det skulle... började att käka nyttigt men något gick fel XD Jag blev GLUFFSMONSTRET och gick lös på vitlöksbrödet och lite cookies med choklad^^ Bröd är verkligen min passion i livet XD ÄLSKAR BRÖÖÖD XD Ska ta och gå en promenad imorgon.. kanske ;?


Första doppet:D


Ja! Första doppet för i år ^^ skäms lite över att ha väntat så länge, men vill ju inte va en isbit när jag kliver upp XD Hundarna var såklart med! Cola hoppade i utan att tveka som vanligt medans lilla skotte stod på stenarna och pep som en mus :) det ska nog bli karl av honom också ;)


Lila naglar??


Älskar det här lacket :) den är liksom inte så täckande som dom flesta lack brukar vara. lila lack är nog en av mina favoriter, älskar allt som är lila^^  Brukar inte ha nagellack så ofta eftersom jag bryter naglarna stup i kvarten:(  Det var längesen man gjorde fransk manikyr! kanske ska ta och köpa nya lack så jag kan göra det någongång:D 
Hur brukar ni göra med era naglar??


MorgonSpa^^


Har knappt kunnat sova i natt pga alla flugor:( dom försvann ett tag men nu har dom återvänt:'( Kände att jag lika gärna kunde stiga upp tidigt och lägga mig i soffan framför tvn. Tog ett varmt bad med ansiktsmask och mysade till det med en bra bok:) Det finns inget bättre än att sitta i badet och läsa enligt mig :D man blir så avslappnad och lugn^^ Nu ska jag börja laga lite lunch och sen tänker jag gå ut och halvsova i solen till radion;)
Blir kanske en tripp till stan idag eller imorgon för att köpa mer linnen och leggins. vi får se om jag känner för det idag.. antagligen inte XD

OBS: håret är inte fett utan det är bara att jag sov med inpackning i håret inatt:P


Phantom of the midsommar XD

Jag och familjen brukar ju alltid fira midsommar på "Ängen" bland alla andra folk som samlas. Hade inga tankar eller planer på att följa med och det slutade med att mamma och pappa också stannade hemma. Det var kallt och regnigt som vanligt, inge kul att sitta där i spöregnet och frysa! :P eller hur?

Istället så åkte jag, mamma, pappa, fia och hennes sambo till lilla kära farmor:) det var riktigt trevligt men hade inte ätit på hela dan så man var väl inte hur pigg som helst XD Kunde ju inte äta kakorna och sånt heller, det ska alltid vara ägg i alla kakor och bakelser!! kan ju inte något alls typ:( Sen så tog jag en tupplur och åkte till syrran sen på kvällen.
Det var riktigt trevligt faktiskt, vi satt och kollade på phantom of the opera och käkade ost med kex^^ Sov över där och idag så stack vi och solade några minuter på Meddo:) Blev även attackerad av syrrans katt i natt XD han fick kattfnatt på mina fötter:P


Damn vad snygg han är som spelar "phantom" :O Gerard butler tror jag att han hette..och den rösten han har gör ju att filmen är värd att se på om och om igen:D  Sitter faktiskt och halv tittar på den just nu;)        
Det händer väl inte så mkt i filmen men den är sjukt fin och jag lovar att ni kommer fälla en tår i slutet!

 


Paket!!!!!!



WOOOOHOOO Idag kom mitt paket från H&M!! det tog inte liite tid heller!
Ska försöka skicka tillbaka blusen jag beställde, vill ju inte ha en vara som skulle varit framme för längesen...
Bikinin ska jag absolut behålla! Blev helt förälskad i den ^^


Snabb deal???


Tänkte sälja mitt löshår eftersom den är för mörk för mig:( Färgen är inte som på bilden och den är inte värsta trasslig som den ser ut att vara, har precis satt ihop det så den är lite tilltuffsad^^ Jag skulle beskriva färgen som svartbrun och inte mörkbrun som det skulle vara..
Jag har dubbelsytt tränset och har satt fast clipsen rejält så dom böjer sig inte när man har satt fast håret.

150 kr säljer jag den för, vid snabb affär kan jag tänka mig att sänka priset till 100kr. Frakten står du för, den borde väl ligga på ungefär 20-30 kr skulle jag tro.


Om någon är intresserad så skriv ett mail till [email protected]


hehe dålig humor;)??


Var på mitt andra viktväktarmöte igår XD Det blev väl inte helt lyckat för jonas bjöd mig på kinamat precis innan:P Får ta och gå en lång promenad senare idag så jag inte känner samma ångest XD Måste klara detta nu! Nu jävlar ska jag bli av med fläsket :P
Ni får peppa mig så jag inte faller tillbaka till dåliga vanor;)


Praktisk och snygg:)


Äntligen så har min handsydda mobilskyddsväska kommit:D Den är anpassad så att man inte behöver ta ut mobilen när man ska ringa eller använda kameran osv.
Jätte bra är dom! beställde från mytrendyphone och den kostade ca 200 om jag minns rätt, så det är lugnt värt pengarna:) 
Ska till potatisfestivalen nu på fredag till söndag :) Det kommer nog bli mycket roligare i år eftersom min lilla bubbe har lyckats att komma i tid till festivalen denna gången :D ska ta massa bilder och det blir nog mycket shopping under dagarna. Måste bara spara lite pengar så jag har till Liseberg sen nästa vecka:)


Det ska va blått att leva!


Nu i vår har jag märkt att många springer runt på stan i blåanyanser runt ögonen^^ Använd inte massa blå ögonskugga(tycker det ser ut som att man fått en blåtira då) utan ta istället en blå ögonpenna och lägg ett tunt lager, sudda ut så det inte ser så stelt ut:) Kolla bara in bilden ovan vad snyggt det kan bli:)

"OBS: Bild lånad från weheartit.com"


Första dagen i resten av mitt liv:)


Igår gick jag och mamma på vårat första viktväktar möte! Det var en ny upplevelse kan man säga XD Men det var ganska så trevligt faktiskt, väldigt trevliga människor och glada possitiva ledare. Det var inte så många kilon som jag skulle gå ner, men det gör en jäkla skillnad även om det bara handlar om 3 kilo lixom:)
Har testat viktväktarna på egen hand förut och lyckades vääldigt bra, men då var det det gamla systemet. Nu har dom PROPOINTS istället som ska vara ett mer korrekt sätt att gå ner i vikt:) Ska bli kul att testa detta^^

Önska mig lycka till:)  Är det någon annan som sysslar med viktväktarna?? skulle va kul att veta hur det går för er isåfall:D


Dags för nytt löshår??



Gå in på Hårgrossisten.se och beställ ditt löshår, du får 5% rabatt om du anger Hanniz i kassan:)
Klicka HÄR för att komma till sidan!


Väntar på mer underhållning:)



Är det bara jag som längtar tills den sista Harry Potter filmen?? Var inte riktigt förtjust i den senaste men hoppas på att dom lyckas rädda nästa film:) Föredrar böcker 100000ggr mer än filmerna, men vem kan låta bli att titta på Snape, Draco och Voldemort??;) Badboys alla 3 ju :P faller nog för sånna tyvärr;)  (Ron är ju göllig också) honom får man inte glömma;)

Sitter med näsan i den 6e boken för tillfället, fattar inte hur man kan skriva så bra som J.K Rowling gör:O Den människan besitter världens fantasi!

Tidsfördriv XD

Hade så tråkigt förut så jag satte mig ner och skissade. Det blev sailor moon denna gången, vet inte om det syns. Den blev inte så bra för jag blev puffad på av hundarna hela tiden XD  Ser ut som att hennes hår flyger av hennes huvud XD


Goodiebag<3


Fick hem min goodiebag från Goodiebag.nu:)  Fick dessa 2 små söta flaskorna, duschkrämen doftade helt otroligt gott:D Det tar dock ganska lång tid innan dom får in nästa kampanj, men det är helt värt att bli medlem :)


Movie night;)


Har suttit och kollat på The Hills maraton hela kvällen igår. Är det någon som fattar vrf dom har sina riktiga namn i serien?? Vet inte vrf jag fastnade för den här serien, det händer ju egentligen ingenting och dom beter sig som små fjortisar hela tiden XD mjamjamja det ska väl vara så antar jag :)

Har dessutom inte kunnat sova på jätte länge pga dom jäkla flugorna! Har nog minst 40 flugor i mitt rum som surrar runt i ansiktet på mig... Har ni det så också???


Gloss<3

Jag är helt besatt av snygga läppglansar i alla möjliga färger! Min favorit är max factors silk gloss i färgen 
#Mellow Pink. Det absolut bästa med det glosset är att det doftar himmelsk, har väldigt svårt för att inte käka upp det :) På bilden har jag lagt ett lager med niveas lypsyl med pärlskimmer och sedan ett till lager med silk glosset, tycker det blir snyggast när man grundar med lypsyl eller vaselin innan glosset. Det blir lixom lite mer skimmer och håller längre, enligt mig iallafall:) det kanske inte är så för alla?

Ett tips till er är att applicera lite extra läppglans i mitten av läppen för att få den att se större och
plutigare ut:D


Hemligt paket;)

Vad gömmer sig här tro???

Jo det är en litet sött halsband med en uggla på :) även kallad Bloggugglan


Sol & Bus:D


Gud va härligt väder det har varit idag :D Har suttit ute i solen och läst medans hundarna busade med katten(katten var med ofrivilligt)! Åkte till Maxi och köpte lite middagsmat, det blev tacos! MUMS ^^ Det var längesen man käkade Tacos faktiskt:P Köpte även en ansiktskräm som jag tänkte använda på min lilla spa kväll:)
Är redan trött även fast klockan bara är 7 :S Är riktigt läskigt att man kan vara så trött hela tiden som jag är... Blir nog en liten kvällspromenad efter Aidensfield:)