Tattoo<3

Nu är de gjort!! jag är jättenöjd med den!! ett stort tack till carin på viking tattoo i floda:D på bilden är den precis nygjord så den är väldigt röd och irriterad, men det har lagt sig nu:)


guldiga naglar!!

hittade detta nagellack på willys. Den kostade en 10a så slängde ner den i shoppingkorgen och hade inga stora förväntningar. Nu har jag testat den och är så himla nöjd!! den är lätt att applicera och täcker helt lagom för att vara ett glittrigt genomskinligt lack:D


omg va nervös jag är:O

shit va fort tiden har gått!! bokade in en tatuerings tid på alla hjärtans dag och de är redan imorgon!! har ingen som kan gå med mig heller så kommer va forever alone!!


egen hasselnötskräm:D

idag prövade jag mig på att göra egen hasselnötskräm, blev riktigt gott faktiskt:) men föredrar nog nutella ^^ kan inte påstå att denna ska va nyttig men det är ju inget smör i den iallafall!! haha den ser riktigt nasty ut;)


intraforce<3

köpte intraforce för några dagar sedan och den påstår att den ska skynda på hårväxten. hoppas att det är sant😊har nu hunnit använda den i 2 dagar(tvättar varje dag) och håret känns mjukt och skönt iallafall:) använde redkens extreme som är fullproppad med proteiner för skadat hår men kände att håret blev väldigt stelt efter ett tag av alla proteiner! annars är den kanon:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2736851/images/2013/pic_510e53b4e087c321b0ce955e.jpg" class="image">


Hoppas att denna är bra nu:)

Har fått tips om att denna från syoss ska vara bra! Den inhandlades åt älsklingen min:) 3st handsprit köpte jag också då jag är en handsprits missbrukare;)


tacos och vintagefynd

första dagen på nya praktiken var igår:) dom va jättetrevliga verkligen:D visst att tiden gick långsamt men det var inte så farligt^^ idag åkte jag,syrran och hennes man till alingsås vinden och fyndade lite ;) sedan blev de tacos hos mamma och pappa! mums!!

PS blev misshandlad av syrrans katt