Just go with it


Har haft migrän 3 dagar i sträck, igår var det ännu värre så jag låg mest i sängen hela dagen.
Efter kvällspromenaden med mamma och hundarna i spöregnet så kändes det lite bättre, bäddade ner mig i sängen med datan och kollade på Just go with it. Ganska söt film faktiskt:)

Har även tagit mig i kragen och applicerat dove summer glow över hela kroppen, shit vad det är ansträngande att försöka nå med krämen på ryggen XD har lite för korta armar och för stor kropp känner jag;)


Rensat smyckeskrinet


Har rensat lite bland mina smycken... Jag brukar inte använda smycken så mkt, men bara för att jag är sugen på att använda mina pärlörhängen så hittar jag dom inte:'( dom ligger säkert i ett skåp och samlar på sig damm XD
Ska nog ta och köpa nya i stan någon gång nästa vecka om jag kan sticka iväg några timmar.
Långa pärlhalsband är en bland mina absolut favorit smycken, älskar även söta halsband med djurmotiv:)


Kavaj= URSNYGGT


Jag fullkomligt älskar victorias stil! Kavaj är ju det snyggaste som finns just nu!!!!!!
Ska leta efter den perfekta kavajen någon dag när jag får tid och lust, tror att det blir bäst om man testar flera olika modeller av kavajer istället för att skicka efter någon på internet!

 


Bearhoodie?? Hot Or Not???




Funderar strakt på att testa denn söta bearhoodie^^ Man har ju sett den på bla Taylor Momsen & Foki, fast Foki kan ju ta på sig vad som helst och ändå se helt fantastisk ut:P
 Jag skulle nog aldrig gå ut med den offentligt, men jag är ju lite feg av mig;)
Vad tycker ni?? HOT OR NOT??


Den som väntar på nåt gott...

 


Har väntat jätte länge på att min bikini som jag beställde ska komma.. fick brev från H&M att det kommer bli fördröjning, blir så trött! Ska aldrig beställa från H&M sidan igen, orkar inte vänta flera månader på ett klädesplagg!!!
Brukar ni råka ut för förseningar när det gäller H&M???


more gossip;)

Kom precis hem från en liten tur i stan, var ute efter aussie shampoot men hittade det ej:( Kom hem med 2 st tidningar och en hårfärg. Jag var ute efter nutrisse #4 brun men den var såklart slutsåld.. kom hem med nordic essentials #4 istället, den är också från garnier fast den kostade bara en 50 lapp:)

Skvallerkväll:)


Idag landade äntligen Daisy tidningen i min brevlåda:) som jag har väntat! Älskar blandningen av mode,smink och relationer^^ Den är värd att köpa säger jag bara :D Ska sticka till affären imorgon och fixa lite småsaker tänkte jag. Behöver nytt schampo, balsam, rootlifter & självklart min älsklings tidning HÄNT BILD<3

Hanna loves gossip;)


Gör dina egna porstrips!

Brukar du köpa färdiga porstrips i affären?? Nu behöver du inte göra det längre:D
Så här fixar du enkelt dina egna porstrips hemma!

Häll en matsked med gelatinpulver och en matsked med mjölk i ett glas, blanda runt tills det blir en lite grynig massa. Nu ska du ställa in blandningen i mikron ca 10 sek, vänta tills det svalnat lite innan du applicerar det på de ställen du känner att det behövs! Applicera smeten med en foundation borste som du inte är rädd om.
(borsten kommer bli väldigt geggig och det är svårt att få bort gelatinblandningen från den)            
                Ha kvar smeten i ansiktet i minst 10 min så den hinner torka, sedan är det bara att dra loss och vips så har du rena porer:D
 Smörja gärna in stället du haft stripsen på med en mild ansiktslotion.





Så här ser det ut när du har applicerat blandningen!


Dove summer glow<3

                                    Dove summer glow dark   
Nu är det dags att göra sig lite fin med brun utan sol:)
Den jag använder för det mesta är doves summer glow (den mörka).
Det som är så bra med den är att den är utblandad med en lotion så det är lättare att få det jämt och snyggt^^

Jag börjar alltid med att duscha innan. Sedan skrubbar jag rent huden ordentligt med en skrubbhandske för att få bort döda hudceller mm.
När jag har smörjt in mig noga så tar jag inte på mig kläder direkt utan väntar typ 30 min innan jag tar på mig t-shirt och mjukisar^^ Jag tvättar alltid händerna efter smörjningen så jag slipper dom orangea fläckarna mellan fingrarna.

Ett tips är att använda den mörka lotionen istället för den som är till för ljus hy .
Den ger ett mer brunt resultat istället för gult som den ljusa lätt kan ge. Kolla in det fina reultatet:)


Ny blogg av Hanniz

Hej på er alla!
Jag som har startat den här bloggen heter Hanna Eliasson (även kallad Hanniz).
Bloggade förut på en sida som heter hannizninni.bloggplatsen.se men kände att jag inte riktigt trivdes med det jag skrev om där.

Nu tänkte jag starta en skönhetsblogg och det är även min stora hobby i livet! Älskar Mode, hår och ja allt som har med skönhet att göra. Ett till intresse som jag har är att måla med akvarell och att skissa, det dyker nog upp på bloggen en och annan bild som jag skapat.

Har sökt och blivit intagen till Kitas frisör i göteborg, vilket betyder att jag kommer skriva massor om hår i framtiden. Bilder kommer naturligtvis att finnas mycket av här;)
Jag är lite äldre än dom flesta som sökt in till gymnasiet pga att jag inte pallade att stanna kvar på min förra skola.
Jag fick en svag diagnos av ADD och även social fobi för några år sedan, detta  förklarade väldigt mycket vrf jag hade så svårt att lyssna och koncentrera mig på lektionerna.
Nu är jag 19 år och super taggad att börja skolan igen:)

                            Hoppas att några av er kommer att få nytta av denna bloggen:)


Välkommen till min nya blogg!